Ak neostane na splátku úveru. Dlžníci majú najvyšší čas na prípravu vlastných krízových riešení - Škriniar, Pavel, 1979-
Preverenie pripravenosti klienta i banky . Úpravy splátkových plánov. Nízky nárast počtu žiadostí o úpravu splátkových plánov pri komerčných bankách. Poistenie pre prípad straty zamestnania.