Koniec uzavretých fondov sa pomaly blíži. Transformácii na otvorený typ bude predchádzať zlučovanie - Škriniar, Pavel, 1979-
Uzavreté podielové fondy. Dva typy výnosov a poplatkov. Majetok fondov. Obchodovanie s podielovými listami. Koniec uzavretých podielových fondov. Úloha podielnika.