Swapy kreditného zlyhania a ich využitie pri riadení kreditného rizika - Mikócziová, Jana
Kreditné deriváty, výhody oproti tradičným nástrojom zaistenia úverov. Trh s kreditnými derivátmi, hlavné tendencie a faktory vývoja. Swapy kreditného zlyhania, ich využitie pri riadení a obchodovaní s kreditným rizikom. Kreditné deriváty sa stali bežnou súčasťou riadenia kreditného rizika medzinárodných finančných spoločností a po zavedení spoločnej meny euro je len otázkou času, kedy tieto nástroje nájdu svoje širšie uplatnenie aj na Slovensku.