Daňový bonus a jeho podoby v Európskej únii - Kušnírová, Jana, 1977-
Daňová reforma na Slovensku. Charakteristika daňového bonusu. Nezdaniteľná časť základu dane na dieťa v období rokov 2000 až 2003. Podoby daňového bonusu v krajinách EÚ.