Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím v chránenej dielni - Drozd, Marián
Poskytovanie hmotných stimulov za účelom podpory zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím. Prísne stanovené podmienky čerpania hmotných stimulov podľa zákona č. 5/2004 Z.z. v znení neskorších predpisov. Podmienky čerpania štátnych príspevkov, ich účtovanie a zdaňovanie.