Trochu jiný bankomat - Šimek, Jan
Finančná služba cashback si v Čechách odbila premiéru pred viac ako dvomi rokmi, aj tak sa jej používanie nerozšírilo tak ako v zahraničí. Svoje lepšie časy má zrejme ešte pred sebou. Ako cashback funguje v praxi. Výhody pre zákazníkov. Výhody pre obchodníkov.