Češi podnikají až v Kristových letech - Chlouba, Martin
Takmer 300 000 Čechov vlastní spoločnosť s ručením obmedzeným. Polovica z nich je vo veku 30 až 50 rokov, mladšia generácia prekvapivo disponuje len malým zastúpením. Niektoré údaje z databáz a výpočtov České kapitálové agentury.