Rozvoj ľudských zdrojov v Slovenskej republike smerom k učiacej sa spoločnosti (Teoreticko-metodologický a implementačný rámec) - Antalová, Mária, 1952-
Cieľ, materiál a metodika. Výsledky. Teoreticko-metodologický rámec rozvoja ľudských zdrojov. Nová dimenzia kvality života v učiacej sa spoločnosti. Teoretické vymedzenie učiacej sa organizácie. Nové východiská a prístupy k ľudským zdrojom. Metodologický prístup k ľudským zdrojom a jeho využitie. Implementačný rámec. Oblasť hodnôt. Oblasť spoločenskej kultúry. Oblasť profesijných kompetencií. Diskusia.