Bezpečnosť informačných systémov - Cséfalvayová, Tatiana
Zaistenie bezpečnosti informácií vrátane ochrany osobných údajov v informačných systémoch. Kto má povinnosť vypracovať bezpečnostný projekt. Obsah bezpečnostného projektu. Zodpovednosť za realizáciu vypracovania bezpečnostného projektu. Implementácia bezpečnostného projektu. Ako postupovať v prípade, ak podnik nepodlieha povinnosti vypracovať bezpečnostný projekt. Ako postupovať v prípade, ak osobné údaje spracováva sprostredkovateľ.