Analýza finančnej štruktúry slovenských podnikov s podporou štatistického inštrumentária - Závarská, Zuzana
Vývoj finančnej štruktúry podniku. Faktory, ktoré zohrávajú významnú úlohu pri riadení finančnej štruktúry podniku. Majetok podniku. Využitie štatistických metód. Cieľ, materiál a metodika príspevku. Výsledky a diskusia.