Tvrdý chlebíček cestovného ruchu - Sotník, Alexander
Odborníci považujú cestovný ruch za odvetvie budúcnosti. V oblasti turizmu rozhoduje charakter produktu, kvalita ľudí a poskytovaných služieb. Učme sa zo skúseností našich susedov (napr. Rakúsko). Umenie vedieť sa predať. Oprime sa o silné stránky našej krajiny - kúpeľníctvo, zimný cestovný ruch...