Koncept systému vyvážených ukazovateľov - Mikócziová, Jana
Význam startegického riadenia ako dôležitého nástroja zachovania konkurencieschopnosti podnikateľského subjektu. Charakteristika jedného z inovatívnych prístupov k strategickému riadeniu podnikateľského subjektu - tzv konceptu BSC (Balanced Score Card).