Medzinárodné kontrakty a transakcie v modernej logistike - Hansenová, Heda
Súčasné moderné medzinárodné podnikateľské a obchodné stratégie sú založené na konkurencieschopnosti, ktorá preferuje inovácie a podnikateľské objavovanie, informovaných spotrebiteľov a podnikateľov.