Využitie e-learningu na vysokých školách a univerzitách na Slovensku a v zahraničí - Seresová, Katarína, 1967-
E-learning ako moderná forma vyučovania postupne dopĺňa prezenčnú formu štúdia a tým posúva vyučovanie dopredu, otvára nové možnosti pre učiteľov, ako aj pre študentov. Čoraz viac univerzít a vysokých škôl akceptuje túto formu vzdelávania a zaraďuje ju medzi úspešné vzdelávacie metódy. Príklady zo Slovenska, Česka, Nemecka.