Word of mouth marketing - nízkonákladová koncepcia ako šitá na mieru neziskovkám - Mižičková, Ivana
Word of mouth marketing (WoM) - chápeme ako marketing založený na sprostredkovaných informáciách. Jeho podstatu tvoria odporúčania ľudí namiesto presviedčania, manipulácie a čohosi, čomu sa odborne hovorí cielená marketingová komunikácia. WoM a neziskový sektor. Výhody a nevýhody WoM.