Uvádzanie neúplných a zavádzajúcich informácií v reklame - symptomatický nástroj komunikácie v súčasnosti - Litomerický, Juraj
Kvalita služieb u nás a vo vyspelých krajinách Európy. Zmluvné podmienky bánk a poisťovní. Poskytovanie tovarov a služieb. Centrálny register reklamácií. Reklama.