Také KEB služby zasáhla krize - Kladiva, Jiří
Kuriérne, expresné a balíkové služby zaznamenávali v posledných rokoch pravidelný nárast a prognózy predpovedali, že zo všetkých dopravných služieb sa tieto služby najlepšie vyrovnajú s dôsledkami hospodárskej krízy. Súčasnosť však ukazuje, že aj v tejto oblasti sú dopady krízy vážne. Ako sa vyrovnávajú kuriérne služby s dôsledkami krízy vo Francúzsku, Holandsku, Nemecku, Nórsku, USA a vo Veľkej Británii.