RFID řídí materiálový tok
Využitie RFID v intralogistickej praxi najmä v nečistých prevádzkach, kde čiarové kódy majú svoje hranice. Rýchla a bezpečná identifikácia objektov, aktualizácia dát a mnohonásobné využitie nosičov kódov. Praktický príklad využitia RFID vo švédskej firme Pergo, ktorá vyrába laminátové podlahy. Paletizácia s využitím prístroja RFI341. Rozhodujúca pridaná hodnota.