Empirical analysis of determinants of financial structure of Slovak companies - Bostyn, Frank
Empirická štúdia o finančnej štruktúre podnikov na Slovensku. Predchádzajúce empirické štúdie. Definícia dlhu (záväzkov). Výber a definícia analyzovaných faktorov. Teoretické príčiny vplyvu vybraných faktorov na dlh. Výber z analyzovanej vzorky podnikov. Metóda, model a výsledky analýzy. Interpretácia výsledkov a ich porovnanie s výsledkami iných štúdií.