Efektívna špekulácia - Burák, Emil
Riskovanie podnikateľa. Efektívnosť v biznise. Pokora a orientácia na dlhodobosť. Príklad špekulanta. Najosvedčenejšia podnikateľská metóda. Podnikatelia komunikujú účelovo a zištne. Dôverovať vlastnej akciovke.