Češi a reklama 2009 proměny postojů české veřejnosti k reklamě - Vysekalová, Jitka
Výsledky výskumu, ktorý doplnil údaje o postoji českej verejnosti k reklame. Výskum bol zameraný na sedem problémových okruhov.