Možnosti využitia Business Intelligence v malých a stredných podnikoch - Hamranová, Anna, 1957-
Dôvody pre zavádzanie Business Intelligence. Analýza pripravenosti podniku na BI. Náklady na BI. Efekty BI pre výkonnosť podniku a jeho riadenie. Efekty BI pre kvalitu informatiky a jej riadenia. Niektoré negatíva a úskalia implementácie BI.