Etické zásady a ich dominantné postavenie v marketingovej praxi európskeho trhového prostredia - Šindleryová Butoracová, Ivana
Článok analyzuje základné etické princípy aplikovateľné v marketingových aktivitách slovenských podnikateľských subjektov s dôrazom na nevyhnutnú zmenu hodnôt v marketingovej praxi slovenského - európskeho spotrebiteľa. Morálny rozvoj podnikania a vývin etických princípov. Etické aspekty marketingovej Európskej politiky. Spoločenská kritika marketingu - požiadavky na etický kódex v SR. Nová ekonomika - etika v marketingových princípoch podnikania v europrostredí.