Získavanie, výber a prijímanie nových zamestnancov - riaditeľ ako zamestnávateľ - Tamášová, Katarína
Riadenie školy z pohľadu personálnej práce. Odmeňovanie a motivácia. Vzdelávanie zamestnancov. Pracovné vzťahy. Starostlivosť o zamestnancov.