Živnostenské podnikanie po minuloročnej novele (Zákon č. 358/2007 Z. z.) v Slovenskej republike - Chochúlová, Lenka, 1983-
Novela zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenského zákona) v znení neskorších predpisov účinnou od 1. októbra 2007. Čiastočná transpozícia smernice 2005/36/ES Európskeho parlamentu a Rady Európskej únie o uznávaní odborných kvalifikácií a ďalšie súvisiace a významné ustanovenia zákona č. 358/2007 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.