Finančná kríza a jej vplyv na trh s realitami v podmienkach Slovenskej republiky - Kardoš, Peter
Vznik finančnej krízy a jej dôsledky na stredoeurópske krajiny. Situácia v Slovenskej a v Českej republike. Prognózy rastu HDP a deficitu verejných financií na rok 2009 v SR. Dopady krízy na realitný trh. Čo ďalej - aká bude budúcnosť.