Humor a reklama - Světlík, Jaroslav
Všetky výskumy i hlasy z praxe potvrdzujú skutočnosť, že humorná reklama oproti reklame neobsahujúcej humor je ďaleko efektívnejšia v získavaní pozornosti a posilňuje povedomie.