Osobní prodej - co zlepšit v tréninku prodejní síly ? - Eger, Ludvík
Tréning obchodnej sily. Autor sleduje niektoré oblasti obchodného jednania: nadviazanie kontaktu so zákazníkom, prezentáciu a demonštráciu produktu, zvládanie námietok a uzavrenie obchodu. Upozorňuje na oblasti možných kľúčových a problematických bodov v komunikácii medzi predajcom a zákazníkom.