Prvé skúsenosti s eurom - Marhefková, Martina
Čo znamená zavedenie eura pre podnikateľov - aké majú problémy pri účtovaní. Euro pre bežného občana znamená predovšetkým viac drobných v peňaženke. V čase nastupujúcej hospodárskej krízy ekonómovia hodnotia prijatie eura pozitívne.