Terminologická problematika pojmov "cena a hodnota" - Harumová, Anna, 1955-
Analýza používania termínov hodnota a cena, základné rozdiely medzi hodnotou a cenou, ohodnocovaním a oceňovaním. Pri analýze uvedených termínov sa vychádza zo všeobecných definícií uvádzaných v odbornej ekonomickej literatúre a z ich používania v legislatíve a inej odbornej literatúre.