Riadenie logistiky vratných obalov - Cvečka, Ľubomír
Používanie vratných obalov namiesto jednorazových vo výrobnej sfére. Štyri základné nároky na vratné obaly. Prenechávanie riadenia obalov špecialistom - výhody. Príklad z praxe - outsourcovanie logistických služieb francúzskou spoločnosťou Gefco. Prenájom a manažment vratných obalov.