Modernizácia systému údržby a opráv - Pekarčíková, Miriam
Analýza systémov údržby a opráv v slovenských podnikoch. Novým trendom v oblasti systému údržby a opráv je TPM - Totálne produktívna údržby. Tento nový systém predstavuje spôsob modernaizácie údržby v podniku, ktorého výsledkom je nielen pokles prestojov stroja, ale aj pokles nákladov, vynaložených na údržbu a opravy