Komunikácia – kľúčový faktor úspešnosti dopravného podniku - Dobrotková, Lucia
Marketingová komunikácia podniku cestnej dopravy. Vymedzenie prepravných služieb podnikov cestnej dopravy. Vplyv zmien informačných a komunikačných technológií na komunikáciu dopravného systému. Komunikačné kanály dopravného podniku.