Úspešnosť akvizícií a fúzií - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Vymedzenie akvizícií a fúzií. Motívy ich vzniku. Kritériá pre posudzovanie úspešnosti akvizícií a fúzií. Príčiny neúspešnosti akvizícií a fúzií.