Moderné vnútropodnikové komunikačné nástroje dcérskych podnikov multinacionálnych IT spoločností so sídlom v SR - Vérffy, Michal
Pojem virtuálna vnútropodniková komunikácia. Výsledky analýzy vnútropodnikovej komunikácie.