Customer value a podnikové sítě - Mazel, Jaromír
Charakteristika customer value. Definovanie podnikových sietí. Prekonávanie obmedzení a bariér. Leadership ako nástroj zmien. Zanechanie spôsobov riešenia používaných v minulosti.