Problémy implementácie manažmentu znalostí do praxe - Mesároš, Peter
Manažment znalostí a jeho implementácia do firmy. Ľudia ako nositelia znalostí. Zmena podnikovej kultúry. Bariéry zavedenia manažmentu znalostí. Kľúčové opatrenia pri zavádzaní manažmentu znalostí. Manažment znalostí v podnikovej praxi.