Vplyv zmeny ratingu na ceny spoločností obchodovaných na kapitálovom trhu - Užík, Martin
Základy ratingu. Empirické zisťovanie -reakcie kapitálového trhu pri zmenách ratingu. Metodika a výsledky skúmania.