Právo na spravodlivý proces a konkurzné konanie - Veterníková, Mária, 1964-
Charakteristika konkurzného konania. Konkurzné konanie a exekúcia. Zásady konkurzného konania a právo na spravodlivý proces. Zásada rovnosti účastníkov. Zásada verejnosti. Právo na nestranný súd a jeho uplatnenie prostredníctvom námietky zaujatosti. Právo na účinný opravný prostriedok. Právo na spravodlivý proces v konkurznom konaní v rozhodovacej praxi Ústavného súdu SR.