Trendy v riadení ľudských zdrojov komerčnej banky - Chovancová, Katarína
Stručný popis smerovania riadenia ľudských zdrojov vo všetkých základných oblastiach činností oddelení ľudských zdrojov komerčných bánk. Na základe vývoja vybraných ukazovateľov počas rokov 2006, 2007, 2008 sú v príspevku formulované všeobecné závery vyjadrujúce trendy riadenia ľudských zdrojov komerčnej banky.