Právo na spravodlivý proces v judikatúre slovenských súdov v obchodných veciach - Chochúlová, Lenka, 1983-
Právo na spravodlivý proces - súčasť čl. 61 ods. 1 Dohovoru o ochrane ľudských práv a základných slobôd. Právo na prístup k súdu. Právo na spravodlivý proces. Ďalšie oprávnenia obsiahnuté v práve na prístup k súdu. Dva judikáty slovenských súdov - Ústavného súdu Slovenskej republiky a Najvyššieho súdu Slovenskej republiky.