Inflačné cielenie potrebuje zodpovednú fiškálnu politiku - Jančík, Ľuboš
Porovnanie uplatňovania inflačného cielenia v krajinách V4. Zhodnotenie výsledkov tohto relatívne nového režimu menovej politiky v našom regióne, poukázanie na plusy, ale aj nedostatky v jednotlivých krajinách. V niektorých krajinách hodnotenie nemusí byť objektívne pre krátkosť uplatňovania inflačného cielenia.