Sekuritizace jako nástroj finančního inženýrství - Kameníková, Blanka
Sekuritizácia, podstatou ktorej je transformácia relatívne nelikvidných pohľadávok do obchodovateľných cenných papierov, patrí medzi najrozšírenejšie produkty finančného inžinierstva. Určenie priority cenných papierov. Typy sekuritizácie. Proces sekuritizácie.