Elektronické obchodovanie - Klimiková, Mária
Prelomovým momentom vo vývoji bankovníctva sa stalo zavedenie elektronického bankovníctva, ktorého vývoj ide smerom k rozširovaniu elektronického obchodovania a elektronických peňazí. Elektronické obchodovanie, formy. Tri roviny realizácie elektronického obchodu.