Ekonomické aspekty riadenia kvality - prehľad ukazovateľov súvisiacich s nákladmi na kvalitu - Pudło, Patrycja
Druhy nákladov na kvalitu a ich priradenie do existujúcich modelov nákladov na kvalitu. Prehľad ukazovateľov súvisiacich s nákladmi na kvalitu. Rozbor nákladov na kvalitu. Rentabilita kvality.