Využívanie videokonferencií vo vzdelávaní - Kultan, Jaroslav, 1960-
Perspektíva využívania videokonferencií vo vzdelávaní. Technické úskalia pri realizácii videokonferencie. Vplyv prípravy učiteľa na kvalitu videokonferencie. Možnosti odstránenia niektorých nedostatkov. Krátka metodika prípravy učiteľa na vyučovanie dištančnou formou s využitím videokonferencie. Materiálne, technické a informačné zabezpečenie.