Zkušenosti z měření a řízení výkonnosti podniku - Pavelková, Drahomíra
Problematika merania a riadenia výkonnosti. Príspevok predstavuje a porovnáva tradičné a moderné prístupy k meraniu výkonnosti, ukazuje využitie synergie prepojenia rôznych konceptov ako efektívnu možnosť využitia predností týchto konceptov pre reálnu podnikateľskú prax. EVA ako koncept pre meranie a riadenie výkonnosti, BSC, EFQM , benchmarking.