Vývojové trendy v oblasti fúzií (v európskom regióne) - Hečková, Jaroslava
Fúzie ako nástroj expanzie alebo reštrukturalizácie podniku. Motívy fúzií. Právna úprava vnútroštátnych a cezhraničných fúzií. Vývojové tendencie v oblasti fúzií v rámci európskeho priestoru. Integrácia vo svetovej ekonomike.