[Vstup ČR do eurozóny, ERM II a kurzové konvergenční kritérium] - Gonda, Vladimír
Recenzia na publikáciu, ktorá je výsledkom riešenia úloh vedeckého výskumu v rámci projektu GAČR č. 402/06/1370. Autori sa v nej prioritne zameriavajú na kurzové konvergenčné kritérium, ktoré je súčasťou štyroch maastrichtských kritérií.