Vybrané aspekty v strategickom riadení slovenských podnikov v podmienkach integrovanej Európy - Hudáková, Ivana, 1976-
Analýza vybraných aspektov v strategickom riadení v skúmanej vzorke slovenských podnikov v rôznych priemyselných odvetviach. Počas výskumu sa hlavný dôraz kládol na meranie dynamiky odvetvového prostredia na základe premenlivosti hybných a konkurenčných síl, na meranie vonkajších prejavov dynamiky a zložitosti externého prostredia. Charakteristika vrcholových manažérov ako hlavných tvorcov stratégie v podnikoch.